Rami - Tarinantakoja

Olen työskennellyt vuosia eri aloilla, imien tietoa ja haalien ymmärrystä yritysten toimintamalleista, viestinnästä ja johtamisesta, mutta myös markkinoinnista, myynnistä, tuotteista ja palveluista.

Tärkeintä on kuitenkin ymmärtää ihmistä. Sitä miten tunnemme, näemme ja koemme – miten ymmärrämme meille suunnatun viestin.

Kappale

02.

Tarinantakoja on olemassa, koska…

…yli kymmenen vuotta kuuntelin ihmisten kommentteja siitä, että minun pitäisi puhua ja kirjoittaa työkseni.

…rakastan sitä tunnetta, kun sanat asettuvat oikeille paikoilleen.

…tässä työssä pystyn hyödyntämään kaikkea oppimaani asiakkaitteni ja yhteistyökumppanieni hyväksi.

…saan auttaa ihmisiä pukemalla heidän ajatuksensa sanoiksi joilla on merkitys.

…huomasin, että SEO-copywritereita on vähän! Sujuva kirjoitustaito yhdistettynä tietotekniseen osaamiseen ei ole alalla itsestäänselvyys.

…tämä työ on aitiopaikka erilaisten ihmisten, ilmiöiden ja asioiden kohtaamiseen, uuden oppimiseen ja omaan kehittymiseen.

…nautin kertoa tarinoita, viihdyttää ihmisiä ja luoda tunteita. 

…saan palautetta, jonka ansiosta tiedän olevani oikealla polulla.

Kappale

03.

Referenssejä

Uhma

Kasvuhakkerointitoimisto Uhma on pitkään käyttänyt Tarinantakojan tekstisisältöjä töissään joten oli luonnollista, että he luottivat myös omien kotisivujensa tekstit taottaviksi.

Tutustu sivuihin

Ravintola

4vuodenaikaa

4Vuodenaikaa on ollut kuusi vuotta perättäin Tampereen paras lounasravintola.

Mainostoimisto Uhma toteutti kotisivut ja Tarinantakoja sai kunnian takoa tekstit, joissa haettiin ranskalaisen keittiön tunnelmiin sopivia kielikuvia.

Tutustu sivuihin

Yrittäjä

Mies & Grilli

Koska ruoka on rakkautta, oli upeata päästä tekemään Mies ja Grilli sivuston tekstit. Tänne taottiin tarinaa, sisältöjä ja sloganeita - myös englanniksi.

Tutustu sivuihin

Juonnot & äänityöt

Komas

Kun kasvumarkkinoinnin uranuurtajat, eli Aava & Bang toteutti valtavasti kehuja niittäneen yritysvideon – “Komas – Kovaa työtä” – sai Tarinantakoja käyttää ääntään.

JKL Tattoo, Rock & Art Festival

Hyvänä esimerkkinä tapahtumajuonnoista voi nostaa esiin nämä kansainväliset messut, joita Tarinantakoja on juontanut jo viitenä vuonna. Kaikki juonnot tapahtuvat niin suomeksi, kuin englanniksikin, koska vieraita ja artisteja saapuu Keski-Suomeen jokaiselta maailmankolkalta.

Kahdesta kolmeen päivää kestävät messut ovat koetinkivi kenelle tahansa juontajalle, mutta vielä ei ole hymy hyytynyt ja positiivinen palaute on ollut vuolasta.

Ohjaus ja käsikirjoitus

YouTube-sarja

Kaksinmaistelu

Hittisarja Kaksinmaistelun konsepti, käsikirjoitus ja ohjaus ovat Tarinantakojan käsialaa, kuten myös juontotyöt.

Kaksinmaistelu YouTubessa

Musiikkivideo

Dead Man Walking

The Voice of Finlandistakin tutun, Keski-Suomen korkeiden nuottien lähettilään Niko Rimbacherin luotsaaman RMBCHR yhtyeen ensimmäinen video on Tarinantakojan käsikirjoittama ja ohjaama.

Katso video
Molla la Donna - Kuvasarja

Virtuaalinäyttely

Molla la Donna

Tarinantakoja pääsi haastamaan itseään vuonna 2018, kun piti käsikirjoittaa ja ohjata valokuvin ja tekstein toteutettu 24 osainen, Noir henkinen jatkotarina. Myös esim. Facebookista löytyvästä on-
line näyttelystä, eli RO4R projektista löydät Tarinantakojan luovempaa kynänjälkeä.

Lue tarina

Suunvuoroa muillekin.

Niille joilla on takojasta sanansa sanottavanaan.

"Rami on mies, jolla riittää kokemusta myynnistä, myynnin valmentamisesta, johtajuudesta, kouluttamisesta ja erilaisista projektitöistä. Hän osaa haastaa itseään ja työtovereitaan vaativiinkin tehtäviin, tuloksen tekemiseen ja osaa hahmottaa projektikokonaisuuksia laajasti. "
Mikko Kalliola
Luova johtaja, Aava & Bang Oy
"Kouluttajana Rami on äärimmäisen selkeä, motivoiva ja osaa selittää asiat auki erittäin hienosti ja kuvaavasti. Hän on äärimmäisen ihmisläheinen ja ystävällinen, mutta tarvittavan uskottava. Voin suositella varauksetta Ramin palveluksia yritykselle kuin yritykselle. "
Janne Maunonen
Tuotantopäällikkö, Velsia Oy
"Rami auttoi minua ja yritystäni tekemään sivustoni sisällöstä luettavaa. Minulla on ollut haasteita kertoa palveluistani asiakkaille ymmärrettävässä muodossa ja hän auttoi minua monessa muussakin asiassa, kuin vain sisällöntuotannossa. Olen ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja suosittelen Tarinantakojaa! "
Jarno Tuovinen
Hakuoptimoinnin asiantuntija, Kranu Oy
"Terävä rehellisyys on aito hyve maailmassa, jossa asiat esitetään turhaan kierrellen. Suosittelen Ramia erittäin lämpimästi tehtäviin, joissa kaivataan vaikuttavaa esiintymiskykyä, terävää havainnointisilmää, nopeaa päättelykykyä sekä ennen kaikkea kykyä saada ihmiset ymmärtämään mitä tehdä toisin ja miksi. "
Noora Luoma
Viestintä-ja markkinointijohtaja, Osuuskauppa Keskimaa
"Mies, jolla on sydän paikallaan, asennetta puuttua vaikeisiinkin asioihin asiallisesti, ravistella tarpeen tullen ja toisaalta näyttää se nallemainen mies, joka räyheän ulkokuoren alla asustaa. Voin lämpimästi suositella Ramia henkilökohtaiseen tai yrityksesi kasvuun, juontotehtäviin tai ylipäänsä mihin tahansa mihin positiivinen asenne, tekemisen meininki tai taattu laatu on kriteerinä.
Jari Jokimäki
Account executive, Dell Boomi Oy
"Tarinantakojan suorasukaisuutta, rehellisyyttä sekä uskoa luovaa rautaista otetta tarvittiin, kun muotoiltiin keväällä 2019 Kuvitellen Oy:n brändiuudistusta, kirjoitettiin palveluita auki ja aloitettiin yrittäjän uuden karaktäärin luominen. Minusta jokainen meistä tarvitsisi viikinkipäällikkö tyyppisen raatorehellisen perseelle potkijan ajatteluavuksi ja sanoittamaan kaikkea tunteella. "
Tiina Hoskari
Toimitusjohtaja, Kuvitellen Oy

Kerro mihin sinä tarvitset Tarinantakojaa!

Otahan yhteyttä – tartun mielelläni uusiin haasteisiin.

Voit jättää viestin myös yhteydenotto lomakkeella